KKV Varberg – 14/11–20/12

999,-

KKVV:s samlingsutställning har 999,- som utgångspunkt.Värdet är temat och formatet obegränsat. I utmaningen undersöker vi möjligheter och skapar något nytt. 999,- är nästan…bara nästan…men inte helt.

Utställningen har haft vernissage men eftersom Galleri Hamnmagasinet är stängt t o m den 24 november visar vi utställningen digitalt istället. Här kommer smakprov från de 26 utställande konstnärerna som alla på olika sätt förhållit sig till 999,-. Under perioden presenteras fler av  konstverken på vår Facebook. Om du är intresserad av att köpa något konstverk mailar du till konstnarsforeningen@hotmail.com.

Klicka för att förstora bilderna.

Medverkande konstnärer: Kenneth Abrahamsson, Joel Abrahamsson, Wissam Allami, Cathrin Axelsson Nyberg, Pernilla Blixt, Inga-Lill Bäckman, Anita Carlsson Crantz, Ingrid Ehn, Berny Engström, Ana Carolina Fleming, Anja Freisler, Lennart Janko, Anita Johansson, Lena Larsson, Elsa Lillieroth-Dagås, Katarina Minerva, Bibbi Månsson, Eva Otterström, Brittmarie Pantzar Andersson, Marianne Sandström, Eva Skogar, Stefan Strandberg, Bia Svedberg, Nina Thomasdotter, Ilva Wallström.

Du kan även följa kkv_varberg på Instagram för mer bilder och information.

Några av bilderna kan vara beskurna