KKV Varberg – 14/11–20/12

999,-

KKVV:s samlingsutställning har 999,- som utgångspunkt.Värdet är temat och formatet obegränsat. I utmaningen undersöker vi möjligheter och skapar något nytt. 999,- är nästan…bara nästan…men inte helt.

Utställningen har haft vernissage men eftersom Galleri Hamnmagasinet är stängt på grund av rådande pandemi visar vi utställningen digitalt istället. Här kommer smakprov från de 26 utställande konstnärerna som alla på olika sätt förhållit sig till 999,-. Under perioden presenteras fler av  konstverken på vår Facebook. Om du är intresserad av att köpa något konstverk mailar du till konstnarsforeningen@hotmail.com.

Klicka för att förstora bilderna.

Medverkande konstnärer: Kenneth Abrahamsson, Joel Abrahamsson, Wissam Allami, Cathrin Axelsson Nyberg, Pernilla Blixt, Inga-Lill Bäckman, Anita Carlsson Crantz, Ingrid Ehn, Berny Engström, Ana Carolina Fleming, Anja Freisler, Lennart Janko, Anita Johansson, Lena Larsson, Elsa Lillieroth-Dagås, Katarina Minerva, Bibbi Månsson, Eva Otterström, Brittmarie Pantzar Andersson, Marianne Sandström, Eva Skogar, Stefan Strandberg, Bia Svedberg, Nina Thomasdotter, Ilva Wallström.

Du kan även följa kkv_varberg på Instagram för mer bilder och information.

Några av bilderna kan vara beskurna