KKV Varberg – 26 november – 18 december

Mellan regnen

Varmt välkomna på vernissage av KKV Varbergs medlemsutställning Mellan regnen den 26 november 12.00-16.00!

Utställningen är inspirerad av konstnärerna Maj Horn och Kruno Jošts arbete inom Art Inside Out.  Under hösten har de haft residens i Varberg och jobbat med vatten och ekologisk läskunnighet.

Utställningen har utökade öppettider tisdag-söndag 12.00-16.00 och pågår till och med den 18 december.

Medverkande konstnärer

Ilva Wallström, Katarina Minerva, Siv Ericsson, Gert Andersson, Eva Otterström, Bibbi Månsson, Agneta Wennergren, Rune Nilsson, Tore Carlenius, Sabina Gavrilovic, Cathrin Nyberg, Krystallia Sakellariou, Monica Hagebrand, Anita Wohlén, Hanna Sallén, Agneta Wennergren, Ana Carolina Fleming, Eva Skogar, Helga Holmèn, Lena Larsson, Wssam Alami, Rakel Persson, Ann-Sofi Molin, Bibbi Månsson, Patricia Trambevski, Pernilla Blixt, Marianne Sandström, Elin Andersson, Lisa Burenius, Boel Hjertén, Rolf Enström, Ann-Louise Sandahl, Elsa Lilieroth Dagås, Jennie Blomkvist, Anna Ryman, Tommy Bolander, Anita Johansson, Jonas Ellborg, Berny Engström, Lisa Davidsson, Brittmarie Pantzar, Sassa Buregren, Gunilla Gunnarsson, Frida Kårlin, Birgitta Thorsson, Kenneth Abrahamsson, Kerstin Paradis, Anita Carlsson Crantz och Ingvar Bengtsson.